Medmisbrug.dk

For dig der har en misbruger tæt på livet

www.mollen.dk
www.75802433.dk
www.sidsteomgang.dk

Behandlingscenter Møllen er et Minnesota behandlingscenter
Med behandling af Alkoholikere, Voksne pårørende,
Teenagere af alkoholikere, Børn ( 6-13 år) af alkoholikere.

 

www.danskmisbrugsbehandling.dk

 

www.alliance-rehab.dk
Gratis Døgntelefon rådgivning i hele landet
Se vores annoncer herunder fra De Gule Sider TDC.

 

www.promis.dk
Promis har til formål at hjælpe misbrugere og deres pårørende til et bedre liv, frie af destruktiv afhængighed. Det gør vi igennem behandling, kurser og bøger.

 

www.DCAA.dk
Dansk Center vedrørende Alkoholisme og andre
Afhængighedssygdomme. Her kan du hente mødelister for hele Danmark både som alkoholiker (AA), pårørende (al-anon) voksne børn (ACA) En rigtig god hjemmeside.

 

www.frederiksbergcenteret.dk
Frederiksberg Centeret er et privat dagbehandlingstilbud, der behandler afhængighed af alkohol, ludomani, medicin, hash og andre stoffer.
Behandlingen på Frederiksberg Centeret er baseret på principperne i Minnesota-modellen.
Frederiksberg Centeret er godkendt under tilbudsportalen, og samarbejder med en lang række offentlige og private virksomheder.
Frederiksberg Centeret tilbyder desuden forløb for voksne pårørende samt børn og unge fra hjem med misbrug.
Endelig afholder vi kurser for offentlige og private virksomheder og udbyder DAC-uddannelsen, som er en 1½-årig arbejdsmarkeds- og SU-godkendt behandleruddannelse.

 

www.hope.dkwww.tubadanmar.dk

Hjemmeside som er lavet af blå kors og som er for pårørende og misbrugere. Her kan du fortælle DIN historie

Tuba kan tilbyde terapi og rådgivning til unge mellem 14 og 35 år, der kommer fra familier med alkoholproblemer.
Individuel terapi og rådgivning, gruppeterapi, temaarrangementer

 

http://www.tjele.com 

MinnesotaGruppen Tjele-Taarup er et professionelt behandlingstilbud til alkohol- og medicinafhængige. Bag samarbejdet står to af Danmarks mest erfarne Minnesota-behandlingscentre, Behandlingscenter Tjele og Taarup Behandlingscenter. Foruden disse centre består MinnesotaGruppen Tjele-Taarup af MinnesotaCenter Søgaarden, MinnesotaCenter Orelund, MinnesotaCenter Solgaarden, MinnesotaCenter Fontana og FamilieCenteret, der varetager behandling af pårørende til afhængige.

 

www.alkohol.dk/Alkoholbehandling-Alkoholraadgivning-Region-Syd

 
www.alkoholbehandlingen.dk

Du kan få rådgivning og behandling i Alkoholbehandlingen, hvis du på den ene eller anden måde oplever problemer på grund af dit alkoholforbrug. Det kan være problemer i familien, på arbejdet, fysisk eller psykisk.
Rådgivning og behandling er gratis - og du behøver ingen henvisning. Alkoholbehandlingen er et offentligt tilbud. Du kan henvende dig til en af Alkoholbehandlingens afdelinger - uanset hvilken kommune du bor i.

 

www.alkoholbehandlinger.dk

Drikker du lidt for meget? Eller er du pårørende... Et overforbrug af alkohol er usundt, uanset om man er blevet afhængig af alkoholen eller bare drikker "lidt" for meget. Det går ud over kroppen, ens psykiske balance og ens omgivelser. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du selv drikker for meget, eller hvis du er pårørende til én, du er bekymret for, kan vi hjælpe dig - ring på vores døgntelefon og få en gratis, uforpligtende og anonym samtale. Tlf. 70205501

 

www.iogt-odense.dk

IOGT i Odense er et rådgivningscenter for mennesker, der har fået alkoholproblemer ind på livet. Det kan være mennesker der har fået et uhensigtsmæssigt forbrug af alkohol, eller pårørende eller venner til nogen, der har alkoholproblemer.

 

www.bhcs.dk